Sarah bernard oppskrift
ingredienser
200 g mandler
3,5 dl melis
2 eggehviter
Bland melis sarah bernard oppskrift og malte mandler. Pisk eggehvitene og bland deigen sammen. Sammen med en teskje. Stek ved 175 grader i ca 8-10 min.
Butter Creme 1:
-100 g smør / margarin
-1,5 dl melis
-1 eggeplomme
-2 ss kakao
forberedelse :
Krem 2 (dobbel dose lag, i hvilket tilfelle de to deler av smør masse også):
-250 g smør / margarin 2 kopper melis
-2 ts vaniljeekstrakt
-2 eggeplommer
-3-6 ss konjakk (etter smak!)
Ingrediensene i kremer og smør blir slått sammen. (Hint: Det er denne kremen er bedre)
Avkjøl kakene. Spre sarah bernard oppskrift kremen over bunnen keeners. Plasser kakene avkjøles i ca 30 minutter for kremen avkjøles helt.
detaljer:
150 g sjokolade
Coco 20 g fett (jeg tror det er litt mye for siste gang jeg gjorde sjokolade var så tynn at det rett og slett gikk tom for kaker)