fastelavnsboller oppskrift


fastelavnsboller oppskrift

ingredienser:
100 g smør 1 kopp biff eller rapsolje
3 ½ dl melk
1 pakke gjær
550 g ( 9 oz ) av mel eller speltmel
60 g ( 1 kopp ) Hi -maize
100 g ( ca 1 kopp ) Skin
1 spiseskje sukker / honning
½ ts kardemomme fastelavnsboller oppskrift
½ ts bakepulver horn eller salt
briller :fastelavnsboller oppskrift
Sammen pisket egg
Fyll og pynt fastelavnsboller oppskrift :
3 dl fløte og 1-2 ss Skin
Baking , helst uten sukker
visjon Surinam
prosedyren :
Smelt smør , tilsett melk og varme til varmt . Plasser i en bolle . Tilsett gjær , hud , kardemomme og gjær . Og de fleste Fiberfil Tilsett mel og bland til en smidig masse . Til slutt , tilsett litt mer mel om nødvendig . Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve i 1 time på et lunt sted .
Legg deigen på et melet bakebord og skjær i 16 emner og trill boller . Plasser scones på bakepapir eller smurt form . La heve på et lunt sted i 30-40 minutter . Pensle med litt pisket egg og stek brødet på 225 grader i 12-15 minutter .


Avkjøl bollene på grillen . Skal fylles med pisket krem må kjøles . Skjær toppen av brødet , smør og syltetøy litt spray eller legge pisket krem . Vil du ha en sunnere krem kan blandes med vanilje kesam . Lukk lokket og spre et tynt lag med melis .
Mer spennende fyll fastelavnsboller oppskrift
Legg et stykke fastelavnsboller oppskrift sjokolade , marsipan eller et par non - stop i hver tallerken før runden dannet . Deretter vil det være en god ekstra overraskelse for de som spiser dem .


Fedreland i seng før frokost ?
Det er derfor tilrådelig å lage en masse av høy lovlig. Når alle ingrediensene er blandet kaldt.

Formet boller (fylt eller fylling) , uten forgrunnen . Plasser brødene på smurt stekeplate og dekk med plast . Du kan gjøre dette kvelden før, og la kjelen stå på et kjølig sted , for eksempel. i en kjeller . Pensle scones før baking . La stå i et varmt rom godkjenne . En halv time å få litt løft før du setter den i en kald fastelavnsboller oppskrift ovn . Sett ovnen på samme temperatur som lest og stekt gylden brun . Så det er lett å betjene våre elskede nylig boller i senga !
Porsjoner: 16 Oppskrift og boller.
gjennomgang :
Dette er en oppskrift på noen sunne fastelavnsboller oppskrift


marsipan oppskrift