ribbe oppskrift

ribbe oppskrift

ribbe oppskriftribbe oppskrift
ingredienser ribbe oppskrift



1 liter vann
1 bryst stykke ( og ) 3-5 kg
10 fedd hvitløk
salt og pepper
prosedyre

De har mye salt i vasken og la stå i 1-2 dager. ( Du kan falle , men resultatet er ikke så bra) .

Hvis du ikke har opprettet ruter jurymedlemmer lag med kniv , barberblad eller kniv . De kan også være liten (størrelsen på en terning ) , ribbe oppskrift så er det lettere jury som blir sprø .
Det er godt sprakk ribbe oppskrift sort pepper på begge sider av  . ( Eller vanlig pepper ) .
Forvarm ovnen til 180 topp og bunn varme grader.Bruk (normal innstilling i ovnen )
 bør være tilberedt i den samme ovn .

Hell vann i en ildfast form . Legg hvitløk , hel og unpeopled . Legg stykke bark rib ned for en time .
Fjern  i en time. Snu arb slik at skorpen er opp .

Å ha rib brikke i ribbe oppskrift ovnen i en time. Pass på at den ikke tørker . Svært lite vann du trenger å etterfylle.
Den siste halvtimen blir nødt til å jevne fjerne fra ovnen og hell juice som er i form.
Merk: Dersom juryen ikke synes å være gal , bør du heve temperaturen til ca 230 grader. Vær forsiktig så du ikke brenner ribbe oppskrift !
( Dersom , mot alle odds , ribbe oppskrift ikke crunchy , kan du bruke grillen i noen minutter . Du kan også dekke deler som ser bra ut med folie slik at bare ikke- skjøre deler på grillen .

NOTE 2 : Cribbage stekt myk flat glatt og synke stykket er . Noen ovner bakt ujevnt , så det kan være en god idé å sjekke ovnen regelmessig.


pizzadeig oppskrift