kransekake oppskrift

kransekake oppskrift


kransekake oppskrift
kransekake oppskrift


kransekake oppskrift

ingredienser
500 gar . mandler
500 gar . melis
3-4 hvite egg
2 ss . mel
forberedelse
Mandlene males og blandes med melis i en gryte ( ikke jerngryte ) .
Elt to proteiner ( Pisa) .
Mass så varmt i en kjele over middels varme og legg de resterende eggehviter ( Pisa ) .
Elt godt kransekake oppskrift hele tiden . Deigen er klar når bare brenne på fingeren .
Pakk godt inn i plastfolie eller folie og la avkjøles litt .
Trill pølse fingre som tykk eller modell med kjøttkvern med sitt eget hull hardt og trekker dem rundt med hendene etterpå kransekake oppskrift .
Spray panner godt med matlaging spray , og fyll med pølse . Bevel sømmene og stram litt .
Plasser cookie ark mandel former.
Varighet : 210 grader , 12 minutter , nederste hylle .
Når kransekake kransekake oppskrift lydene er fullt bakt fra ovnen , la det hvile litt før du fjerner fra formene .
Casting et smell , og slipp ringen enklere .
Eggehvite frosting ( kurver )
1 eggehvite
godkjenne . 4 kopp melis
2 sin . sitronsaft eller eddik
Eggehviter, melis og sitronsaft eller eddik , slått godt med McMaster . ( Ca Whip . 15 minutter . )
Fyll en pappmembran med kransekake oppskrift egg glasur og histaminer spray i hver ring og kake sammen .
Kaken kan fordelaktig være frosset før eller etter at de er satt sammen.


fastelavnsboller oppskrift